Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Quorns nettstedTILGJENGELIGHET

I Marlow Foods Ltd har vi et mål om å gjøre nettstedet vårt så tilgjengelig som mulig for flest mulig besøkende og kunder. Det er svært viktig for oss å kommunisere så effektivt som mulig.

Dette betyr å ta hensyn til behovene til de med svekket syn, fysiske utfordringer, lærevansker og andre former for handikap. I tillegg betyr det å forstå ulike nettleserteknologier.

Vi støtter prinsippene i Disability Discrimination Act (1995), og er opptatt av å anerkjenne og svare på behovene til alle som har et handikap.

Tilgjengelighet for nettinnhold

Selv om vi kontinuerlig tester og endrer nettstedet vårt for bedre tilgjengelighet, kan det være enkelte eldre sider og sider utviklet av tredjeparter som ikke fullt ut er i samsvar med standardene våre. Hvis du ønsker mer informasjon om våre tilgjengelighetsstandarder, eller har problemer med å åpne nettstedet vårt, ta kontakt.

Mer informasjon

For mer informasjon om hvordan du kan gjøre tastaturet og musen, Windows og tilgangen til internett tilpasset deg og dine behov, gå til AbilityNet, en ledende, britisk veldedig organisasjon for databruk og handikap.

www.abilitynet.org.uk/myway