Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Lidenskapelig opptatt av BÆREKRAFT

DET BEGYNTE
MED EN
STOR IDÉ

Røttene våre går helt tilbake til 1960-årene, en tid da man var genuint bekymret for vår evne til å produsere nok mat til alle i verden. Som svar på dette startet grunnleggeren vår, Lord Rank, et prosjekt for å finne en ny proteinkilde.

BEDRE FOR DEG
OG PLANETEN

Quorn-produktene lages av mykoprotein. Mykoprotein er et ernæringsmessig sunt protein som er kjøttfritt, og som naturlig har små mengder mettet fett og store mengder fiber. Quorn-produktene ligner kjøtt i smak, utseende og tekstur, perfekt for deg som ønsker å spise mindre kjøtt eller lage sunnere varianter av dine favorittmiddager.

Anbefales av leger, ernæringsfysiologer
og hjerte-
organisasjoner
over
hele verden

EN MELDING FRA
ADMINISTRERENDE DIREKTØR

I Quorn har vi en enkel målsetning: Å hjelpe forbrukere spise mindre kjøtt. Med tanke på de etiske, helsemessige og miljømessige fordelene ved Quorn-matvarer, er vårt samfunnsansvar kjernen i alt vi gjør.

Kevin

Gjennom hele produksjonen
fra åkeren til
tallerkenen, er vi
opptatt av
enestående
miljømessig
prestasjon